Studentenbestuur

In de afgelopen jaren fotografeerden wij meerdere studentenbesturen. In Delft kunnen studenten hun studie parttime of fulltime op pauze zetten, om een jaar deel te nemen aan een studentenbestuur. Deze studenten runnen uitzendbureau's, studie-  en studentenverenigingen of gaan zelfs voor een periode in de politiek.

Unipartners Delft

Unipartners leggen de link tussen studenten en bedrijven, en organiseren stages en banen. Wij fotografeerden deze gezellige groep met hun vrolijke stropdassen.

Recensies over onze besturen shoots

'Virtuwoos heeft een uitgebreide fotoshoot van mij en mijn collega's gemaakt. De foto's zijn kwalitatief goed en daarbij is het maken van de foto's hartstikke gezellig!' - Maurits van Pampus

'Virtuwoos heeft onze bestuursfoto's gemaakt waar we heel erg blij mee zijn! Het zijn niet alleen mooie foto's, maar de fotoshoot was ook erg fijn en gezellig! Helemaal top dus!' - Evelien van Brakel

Stud studentenuitzendbureau

StuD is het uitzendbureau van Delft, gelegen op de campus van de universiteit. Het uitzendbureau wordt jaarlijks gerund door 7 studenten waarbij zij studenten en voornamelijk technische bedrijven matchen. Wij fotografeerden deze fotogenieke groep in het zonnetje!

Techniek Bedrijven commissie

De commissie achter het landelijke carriere-evenement voor technische studenten zijn deze jongens en meiden. De commissie wisselt jaarlijks. We fotografeerden hen in Rotterdam, waar het evenement ook plaats vindt. 

Young Advisory Group

De Young Advisory Group (Y.A.G.) geeft advies aan organisaties over strategische vraagstukken. De organisatie zelf bestaat alleen uit studenten, die snel leren in de wereld van consultancy. We fotografeerden de consultants in een ontspannen setting, als groep en individuele Linked-In foto's voor de website en persoonlijk profiel.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

info@virtuwoos.nl

Lieke +31610533756

Marieke +31639414468

  • Black Instagram Icon