Fotoshoots

Familie en vrienden

Wij gaan maar al te graag op stap met een gezellige groep vrienden of een familie die vrolijke plaatjes wilt. Hieronder een selectie van de shoots die wij gedaan hebben. 

De familie Maneschijn

Opa en oma Maneschijn hadden een speciale wens, namelijk dat hun huis op de achtergrond van de foto's stond. Het zijn zomerse plaatjes geworden maar dat kan ook bijna niet anders met zo'n vrolijke familie!

klein 5.jpg

'Mijn opa en oma wilden graag familiefoto's laten maken, maar wilde niet van die standaard saaie familie foto's met een fotoshoot die eigenlijk niemand leuk vind om te doen. Virtuwoos heeft met ons een hele leuke en creatieve fotoshoot gedaan en de foto's zijn echt onwijs gaaf geworden! Wij zijn allemaal onder de indruk van de kwaliteit en professionaliteit van Virtuwoos. Vanaf eerste contact tot nazorg een perfecte ervaring. Aanrader!' - Jan-Willem Maneschijn

Boerenvriendinnen

Deze vriendinnengroep heeft iets gemeenschappelijk: ze komen allemaal uit een boerenfamilie. Elk jaar organiseren ze een uitje met elkaar en dit keer wilden ze samen gefotografeerd worden in een boerenlandschap! Hier het resultaat van een middag vol poseren, geinen en gezelligheid.

De familie van Raan

Als cadeau voor opa en oma van Raan wilde de familie graag een foto van alle ooms, tantes, neven en nichten met op de achtergrond de Grote Kerk van Deventer en de Ijssel.