Evenement

Gala's

Afgelopen jaren hebben we tientallen gala's en evenementen gefotografeerd. Na één keer in Maastricht te hebben gefotografeerd is het balletje daar gaan rollen en hebben we inmiddels heel wat uitstapjes naar het zuiden gemaakt. Waar je je feest ook organiseert, we komen graag naar je toe!

Studentenvereniging M.S.V. Tragos

Met een aantal confettikanonnen kunnen de foto's niet mis gaan. Een vrolijk feestje met een kasteel op de achtergrond.

'Virtuwoos heeft voor het tweede jaar achter elkaar fotos gemaakt voor ons studentengala. Qualiteit van de fotos zijn top, zeker een aanrader!' - Philine Wassenaar

Een feestelijk diner

Een jaar eerder fotografeerden we ook het galadiner voorafgaand aan het feest zelf, in het lustrumjaar van de studentenvereniging Tragos. Een chique en feestelijk diner!

klein Tragosgala_ZL (14 van 400).jpg
klein Tragosgala_ZL (94 van 400).jpg
klein Tragosgala_ZL (135 van 400).jpg
klein Tragosgala_ZL (15 van 400).jpg
kleinTragosgala_ZL (101 van 400).jpg
klein Tragosgala_ZL (53 van 400).jpg
klein Tragosgala_ZL (106 van 400).jpg

Studentenvereniging Sint Jansbrug

Het gala van de studentenvereniging van Sint Jansbrug vond plaats in de Arminius kerk van Rotterdam. De gasten waren hun ballonnen zeker niet vergeten, dus vastbesloten er een feest van te maken!

Studentenvereniging Circumflex

Een feestelijk gala in Maastricht op een prachtige locatie!

Andere recensies over onze gala fotografie

'Wij hebben Virtuwoos gevraagd om foto's te komen maken op ons studentengala, en wij zijn zeker niet teleurgesteld. Ze waren uiterst flexibel, maakten veel foto's en hebben deze uitstekend bewerkt! Zeker aan te raden, al helemaal gezien de relatief lage prijs. Een topper!' - Maurits van der Scheer

'Super gezellige fotografen en prachtige galafoto's! Bedankt virtuwoos :)' - Myrthe Bovendeaard