Wedding

Harry & Danielle

Het jonge verliefde paar Harry & Daniëlle vroegen ons om hun bruiloft vast te leggen. Daar zeiden wij natuurlijk volmondig ja tegen! Op naar Groningen! Daar gaven Harry & Daniëlle elkaar het ja-woord waarna we genoten van een spetterend feestje op landgoed De Vrie Heerlyckheyd! 

 'De foto's toveren telkens weer een brede lach op onze gezichten. Iedereen staat lekker ontspannen op de foto, en dat is echt te danken aan jullie! Jullie waren overal aanwezig maar stonden niet in de weg, jullie waren goedlachs en gezellig, en duidelijk in instructies maar niet te streng. En het heeft geresulteerd in prachtige foto's!' - Harry en Daniëlle

In spanning klaarmaken

We zijn de dag opgesplitst gestart, om de mooi-maak sessies bij te wonen, ieder in een ander huis. 

De ontmoeting

Op de gallerij zagen Harry & Daniëlle elkaar voor het eerst, onder het oog van familie en vrienden, een bijzonder momentje om vast te leggen!

Nog een momentje samen 

Voor de drukte van de dag begon, wandelden we met Harry en Daniëlle naar het Noorderplantsoen om daar dit koppel op de foto te zetten! Heel ontspannen en vrolijk stonden ze voor de camera, wat het voor ons wel heel makkelijk maakte om mooie plaatjes te maken!

Ceremonie

In het stadhuis van Groningen gaven Harry en Daniëlle elkaar het ja-woord.  

Feestelijkheid op het landgoed

Huisgemaakte taarten, lieve speeches, proosten, pannekoekenbakkers en vooral veel lachen tijdens de feestelijke middag op Landgoed “De Vrie Heerlyckheyd”.

Wild feestje

De zonnige middag ging langzaam over in een levendige avond. 

Na de openingsdans, zette de dj wat deuntjes op waarna de voetjes van de vloer gingen! 

Celeste

PREV.

Sylvia & Arie

PREV.

Spaghetteria

NEXT