Leuk kennis te maken!

Wij zijn benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen!

Je kunt ons bereiken via:

info@virtuwoos.nl

+31610533756 Lieke

+31639414468 Marieke

Wij zijn designduo Lieke van Raan en Marieke van Dijk.

In ons eerste studiejaar startten wij de onderneming Virtuwoos om onze creatieve skills uit te dagen. Nu al bijna zes jaar experimenteren we samen met fotografie, illustratie en grafisch ontwerp.

 

Naast Virtuwoos zijn wij beiden bezig met onze master Design for Interaction aan de TU Delft. In deze studie ontwerpen wij producten en service met de focus op de gebruikservaring en de impact van het design. Vooral deze mogelijke positieve impact op mensen en milieu is waar wij voor willen ontwerpen. 

Achter de schermen

Wie is wie?

 

 

Marieke is een echte creatieveling. Je hoeft maar één ding te vragen en ze heeft honderd nieuwe ideëen. Ze is dagelijks bezig met schilderen, tekenen of plannen maken voor creatieve fotoshoots. In haar ontwerpstudie is ze geinteresseerd in het ontwerpen voor positieve sociale verandering, voor individuen en de maatschappij. Naast ontwerpen en creativiteit houdt ze van sporten; rennen, fietsen, survivalen, ze zit altijd vol energie!

 

Lieke is de krullebol van het stel. Ook zij zit vol creatieve plannen, vindt het leuk om zelf kleren te maken en is net begonnen met analoge fotografie. Ze is in design gericht op het ontwerpen voor duurzaamheidsproblemen en gaat nu beginnen met haar afstudeerproject gefocust op duurzame en eerlijke mode. In haar vrije tijd houdt ze erg van dansen. Modern ballet, salsa of gewoon los gaan op een feestje! 

 

 

 

  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon

Info & tarieven

Benieuwd hoeveel jouw wens opgeveer kost? Stuur ons een berichtje en we maken geheel vrijblijvend een passende offerte. Om je toch een idee te geven van de prijzen, hieronder een indicatie!  Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief eventuele reiskosten. 

Photography

WEDDING

Bruiloften fotograferen wij altijd met z'n tweëen. Dit om zeker te weten dat wij alle bijzondere momenten perfect vastleggen, maar ook om deze momenten van verschillende hoeken te fotograferen. ​Ook doen wij bruiloftsshoots, op de dag zelf of op een eerder moment.  

Een bruiloftsreportage begint bij € 1150 voor 6 uur fotografie.

6 uur aanwezig € 1150

8 uur aanwezig € 1350

10 uur aanwezig € 1495

Uren dienen aaneengesloten geboekt te worden. Meer dan 10 uur fotografie? Uitbreiden kan in overleg voor €75 extra per uur.

Inclusief:

In een kenningsmakingsgesprek leren we jullie graag kennen en jullie ons. We bespreken dan alle fotografie mogelijkheden en voorkeuren zodat wij jullie en jullie trouwdag kunnen vastleggen, precies zoals jullie het wensen. 

- BTW

Exclusief: Reiskosten

Wil je graag professionele foto's? De liefde of vriendschap laten vastleggen? Of heb je een creatief idee? Wij gaan graag met jou, je lover, je familie of je vrienden op pad! Laat ons weten waar je aan zit te denken.  Dan maken wij een passende offerte. Hieronder een indicatie. 

Individueel of duo shoot

1 - 1,5 uur | minimaal 20 foto's

€ 200

Familie of vrienden shoot

3-8 personen 

1,5 uur | minimaal 25 foto's

€ 250

SHOOT

Graphics & Illustration

Jouw verhaal overbrengen op een duidelijke en aantrekkelijke manier is niet altijd even makkelijk. Wij helpen je door jouw verhaal vorm te geven met behulp van graphic design en illustratie. Door middel van infographics, een merkidentiteit, webdesign of illustraties communiceren we precies dat wat jij wilt. Zin om met ons aan de slag te gaan? Stuur dan snel een berichtje, dan kijken we samen wat we voor jou kunnen betekenen en maken we een passende offerte. 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

info@virtuwoos.nl

Lieke +31610533756

Marieke +31639414468

  • Black Instagram Icon