Wedding

Koen & Meghan

Het Tilburgse stel Koen en Meghan had een bijzondere bruiloft in gedachten: een tweedaags feest in een mooi idyllisch dorpje in Oostenrijk! Wij gingen natuurlijk direct met hen in zee (of de berg op). In juni reisden we af naar Oostenrijk samen dochter Olivia, hondje Truus en ruim honderd andere gasten om de liefde te vieren, en vast te leggen.

 'Jeetje wat een weekend! Afgelopen juni zijn mijn man en ik in Oosterijk getrouwd in een klein dorpje met een idyllisch mooi kapelletje! Witte bergtoppen op de achtergrond en omringd door groene kleuren, vrienden, familie, maar vooral ontzettend veel liefde. Het plaatje wat nu in je hoofd opkomt, is ook precies hoe de dames van Virtuwoos het hebben vastgelegd! Wat een bizar mooie foto’s hebben ze geschoten! Elk moment, elke lach, elke traan, elk detail kwam terug in de foto’s! Momenten die ons zelf niet eens zijn opgevallen, zagen we terug op de beelden. Het voelde niet geforceerd, want de twee lieve en warme dames zorgen ervoor dat iedereen zich snel op z’n gemak voelt. 

 

Echt waar, het terugkijken van de foto’s na de bruiloft was voor ons een ware herbeleving van het hele weekend! Ook de reacties van vrienden en familie waren louter positief! Mede dankzij Lieke en Marieke is onze bruiloft een weekend om nooit te vergeten!' - Koen en Meghan

Voordat we elkaar zien

Als fotografenduo splitsten we ons op, om ieder het eerste (aankleed)moment van de dag bij te wonen. Koen brengt dochtertje Olivia daarna naar Meghan, die samen later bij de ceremonie zullen aankomen.

Ceremonie in een bijzondere kerk

In het Oostenrijkse kerkje werden Koen en Meghan getrouwd door de broer van Koen en de zus van Meghan. Een prachtige en emotionele ceremonie, waar ook dochter Olivia bij kon zijn.

Diner met achtergronddecor

Speechen, proosten en gezelligheid tijdens een Oostenrijks diner. Je zou bijna vergeten dat je omringd bent door bergen en sneeuw.

De bergen in... met de hele familie!

Bruidspaar, dochter, hondje, we zijn compleet! Een behoorlijke uitdaging om deze 'speelse' familie op de foto te zetten, maar de schoonheid van hen én de omgeving zorgde voor magnifieke plaatjes.

Diner met achtergronddecor

Speechen, proosten en gezelligheid tijdens een Oostenrijks diner. Je zou bijna vergeten dat je omringd bent door bergen en sneeuw.

Urenlang feesten

Het feest ging direct van start na het diner en hield nooit meer op. Althans, van begin tot eind geen seconde rust. Van dj duo naar dj duo kregen we de beste plaatjes in elk genre, en een aantal zelfgemaakte liedjes voor Koen en Meghan tussendoor. Losgaan als understatement!

Dag 2 | Het grote Koen und Meghan fest

Nog niet uitgefeest? We gaan gewoon door! Op dag 2, in volle zon, hesen de gasten zich in dirndls en lederhosen en pakten er weer een biertje bij. Groepsfoto's, meer speeches en mee zingen (en toeteren!).

Jara & Jeanna

PREV.

Sylvia & Arie

NEXT