Webdesign

Perfect Core Pilates

Opdrachtgever

Perfect Core Pilates

Diensten

Merk strategie

Visuele identiteit 

Logo design

Website

Promotie materiaal

Pilates school Perfect Core heeft grote ambities! Voor het toewerken naar deze ambities was een sterke visuele identiteit nodig. Het startpunt was het design van het logo. Het straalt een internationaal karakter uit gecombineerd met aandacht voor het versterken van je lichaam. Na het logo wilde Perfect Core nog een extra stap zetten richting een professioneel bedrijf. Wij ontwierpen een website met alle nodige informatie en voor de promotie creëerden wij visitekaartjes en flyers.   

1/3
huisstijl.jpg

'Virtuwoos betekent voor mij een perfecte samenwerking met heel veel creativiteit' 

- Ineke, Perfect Core Pilates

Een fris maar zacht kleurenschema is gekozen en visuele kenmerken zijn ontworpen om Perfect Core de juiste identiteit te geven. Met deze nieuwe huisstijl zijn marketing materialen ontworpen, zoals visitekaartjes en flyers voor de eerstvolgende retreat. 

flyer plaatje.jpg
1/3

Bij een professionele pilates school hoort een professionele website. De hoofdzakelijk informatieve website is op desktop en mobiel gebruiksvriendelijk te gebruiken. De huisstijl is doorgezet, waardoor de site een rustige maar toch frisse uitstraling heeft.  

Site slide 3.jpg

'De samenwerking was snel, duidelijk en Virtuwoos adviseerde goed over de verschillende mogelijkheden. De creativiteit heeft er voor gezorgd dat ik nu een unieke en in het oog springende website heb.' 

- Ineke, Perfect Core Pilates

Drøn

PREV.

NK Risk

NEXT