Evenement

Techiek Bedrijven

Het Techniek Bedrijven Evenement is een landelijk carrière-evenement dat jaarlijks wordt georganiseerd voor technische studenten. De geselecteerde studenten worden gekoppeld aan een selectie van bedrijven door middel van hun eigen voorkeuren en achtergrond. In een volle dag vol casestudies, bedrijfspresentatie, bedrijvenmarkt en afsluitende borrel leren bedrijven en studenten elkaar kennen. Wij fotografeerden deze interactieve, productieve en gezellige dag!

Studenten in pak

Netjes aangekleed melden de geselecteerde studenten zich aan. De organisators en commissieleden staan klaar met een rij laptops om de gespannen studenten te ontvangen.

Aan het werk

Na de opening met een aantal interessante en inspirerende talks is het tijd om aan het werk te gaan. Met meerdere casestudies en bedrijfspresentaties zijn alle deelnemers wel even zoet. We fotografeerden de opperste concentratie, gezelligheid en onderonsjes tijdens de intenstieve programma onderdelen van het evenement. 

Een biertje na afloop

Aan het einde van de dag staan de bedrijven klaar op de bedrijvenmarkt, klaar om een biertje te drinken met de studenten, even te netwerken en te proosten op de dag!